RengøringEjendomsserviceVinduespoleringGlatførebekæmpelseOm osNyhederKontakt

TILBUD PÅ RENGØRING!
Firma
Tlf.


Grusbakken 13
2820 Gentofte
tel:+45 45 93 88 18
fax:+45 45 93 88 17
Info@stroyer-stroyer.dk 

  Kvalitetspolitik

Hos Strøyer + Strøyer er intet overladt til tilfældighederne og alt kører i snorlige rammer og kasser. Vores kvalitetspolitik er gennemprøvet fra A - Z gennem mange års erfaring, og alt omkring kunden registreres og skemalægges ned til den mindste detalje således at der aldrig opstår tvivl om opgavens forløb.
 
I forbindelse med afgivning af tilbud har vi overvejet kundens geografiske placering i forhold til Strøyer + Strøyer samt vurderet om vi har den fornødne kapacitet til at løfte opgaven. Ligeledes har vi vurderet om kundens profil passer til vores type af kunder.
 
Ud fra dette beslutningsgrundlag afgives tilbuddet til kunden og efter dennes accept af det afgivne tilbud foretager vi de fornødne indkøb m.v.
 
Derefter oprettes kunden i vores interne systemer og alt omkring kunden registreres ned til den mindste detalje. Ligesom vi udvælger en inspektør og beslutter, hvilket personale, der skal sættes på opgaven.
 
Den ansvarlige inspektør er i opstartsfasen tilstede på pladsen fra start til slut og efter endt rengøring gennemgås opgaven med assistenterne.
 
Uanset opgavens størrelse og valg af rengøringssystem besøger vores tilsynspersonale hyppigt rengøringspladsen med henblik på kontrol af det udførte arbejde. Og dette udføres såvel under arbejdets udførelse som efter.
 
Kvalitetskontrol

Vi gennemfører løbende en systematisk kvalitetskontrol og ved, hvad der forlanges af kvalitet, stabilitet, sikkerhed og høj effektivitet for at yde de rigtige og bedste løsninger til alle tænkelige opgaver.
 
En gang om måneden udarbejdes der en detaljeret kvalitetsrapport, som på en enkel og overskuelig måde belyser kvaliteten af det udførte arbejde. Rapporten udmønter sig i en karakter, der afgives af kunden ved skemaafkrydsning. Kvalitetskontrollen giver en god og effektiv indikation om, hvor der evt. skal rettes op eller korrigeres i indsatsen.
 
Alle vores medarbejdere er veluddannede og bliver altid grundigt instrueret i at anvende deres redskaber korrekt samt i, hvordan de bruger den til rådighed værende tid optimalt.
 
Udvalgte værktøjer
Hovedparten af vores sæbe bliver indkøbt hos Clean Supply A/S, som er en 100 % ren dansk handelsvirksomhed, hvor samtlige varer er danskproducerede. Vi gør således både rent med Clean Supply´s "almindelige" sæber, der alle er SPT godkendte. Men også med Clean Supply´s svanemærkede serie, som er udviklet for at kunne betjene kommuner og amter.
 
De indkøbte maskiner og øvrige redskaber indkøbes efter flere kriterier. Dels naturligvis efter opgavens art og dels efter assistenternes krav til ergonomisk korrekthed. Ligeledes skal vand og sæbeforbrug være så lavt som overhovedet muligt af hensyn til miljøet.
 
Kontakt os for et uforpligtende møde og hør, hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed.