Ejendomsservice

Professionel ejendomsservice du kan regne med

I alle større ejendomme, boligbyggerier og virksomheder er der behov for konstant rengøring, pleje og vedligeholdelse. Hos S og S Rengøring ApS tilbyder vi grundig og komplet ejendomsservice for boligforeninger, virksomheder og lignende. Med mere end 30 års erfaring i branchen har vi den nødvendige ekspertise og faglige viden, til at varetage alle opgaver i og omkring jeres ejendom.

Vi tilbyder skræddersyede pakkeløsninger, designede til at opfylde netop jeres ønsker og behov. Ejendomsservice kan indeholde mange ting, vi kan blandt andet varetage:

Ligesom vi kan varetage jeres trappevask og pleje af grønne områder.

Høj kvalitet til tiden

I en branche der stiller høje krav til kvalitet og omhu, gør vi en dyd ud af at levere service på højeste niveau, professionel arbejdskraft og mærkbare resultater. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, ligesom vi altid sørger for at have udført vores opgaver til aftalt tid. Vi ved at snerydningen ikke kan vente til henad formiddagen og at trapperne skal være rengjort inden beboerne kommer hjem fra arbejde.

Vil du vide mere om vores ejendomsservice, så kontakt os allerede i dag på telefon eller e-mail. Vi kan ligeså kontaktes gennem formularen nederst på siden. Vi lægger naturligvis gerne vejen forbi og besigtiger jeres ejendom eller virksomhed, så vi kan give et fornuftigt tilbud på en skræddersyet løsning.

Vi tilbyder ejendomsservice i hele København og omegn.

30 års erfaring

Tæt kundekontakt

Skræddersyede løsninger

Professionel samarbejdspartner

Glatføre­bekæmpelse og snerydning

Glatførebekæmpelse er ikke blot vigtigt – det er også nødvendigt og lovpligtigt.

Vi udfører ansvarsfuld glatførebekæmpelse efter gældende forskrifter, så fortove, havegange og udendørs arealer bliver ryddet rettidigt for sne og is.

Vi tilbyder en fast vinterservice med snerydning, saltning, eller nænsomme alternativer til beskyttelse af belægning, græs og planter, af alle typer udendørsområder.

Med os som din samarbejdspartner har du mulighed for at få en individuel løsning inden for glatførebekæmpelse. Vores vinterservice tilbydes naturligvis også som en del af vores komplette ejendomsservice.

Viceværts­service

Vi tilbyder viceværtservice som man kender det fra “gamle dage”. Ham eller hende der bevæger sig rundt på foreningens eller virksomhedens arealer, og rengører, vedligeholder og ordner diverse fornødenheder.

Uanset om du administrerer en boligforening, en virksomhed eller lignende, kender du højst sandsynligt til den lange række af gøremål, der skal udføres på daglig basis, for at få hverdagen til at løbe rundt i firmaet eller foreningen.

Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for jer at få styr på alle pligterne og tilbyder derfor at lade vores professionelle og erfarne medarbejdere overtage viceværtrollen for jer. Vi fejer fortovene, udfører mindre reparations- og håndværksopgaver, sorterer storskrald og så videre. Vi skræddersyer en løsning, der passer præcis til jeres behov.

Vil du vide mere om vores viceværtservice, så kontakt os med det samme. Vi tager en uforpligtende samtale om jeres ejendom og aflægger jer et besøg for at besigtige opgavernes omfang – både i Lyngby, Herlev og resten af Storkøbenhavn. Vi glæder os til at høre fra jer.

Vindues­polering

Rene vinduer er et vigtigt signal at sende for en virksomhed eller en boligforening. Hos S og S Rengøring ApS løser vi alle former for vinduespolering og en aftale med os kan indebære at din virksomhed automatisk får pudset alle vinduerne, når behovet er der. Vi kan klare alle typer af vinduer og med vores specialudstyr varetager vi nemt både de lette opgaver i grundplan samt de svære opgaver i højderne.