Erhvervs­rengøring

Erhvervsrengøring der gør en forskel

S og S Rengøring ApS tilbyder rengøring med systematik og omtanke. Vi har et af markedets førende servicekoncepter samt kvalitetskontrol.

Arbejdsopgaverne og deres omfang kan variere og uanset om jeres behov svarer til et par timers hjælp eller til flere fuldtidsmedarbejdere, kan vi altid løse opgaven.

Vi udfører mange former for rengøring f.eks. i institutioner, offentlige og private virksomheder, i detailhandlen samt enkeltstående opgaver. Vi har altid management, metoder og mennesker i centrum, når vi udfører vores arbejde, og vores forskellige kompetenceområder gør at vi kan sikre dig kvalitet og effektivitet i topklasse.

Rengøring med omtanke

Når man har med rengøring at gøre, er det vigtigt at man er sit ansvar bevidst i forhold til miljøet. Derfor benytter vi os hos S og S Rengøring ApS af miljøskånsomme rengøringsmidler og minimerer vandspild, ligesom vi støtter naturbevarende tiltag.

30 års erfaring

Tæt kundekontakt

Skræddersyede løsninger

Professionel samarbejdspartner

Kontor­rengøring

Hos S og S Rengøring ApS har vi, med mere end 30 år i branchen, bred erfaring med firmarengøring i såvel store, som mellemstore og små virksomheder.

Vores kundeportfolio favner bredt og tæller alt lige fra reklamebureauer og advokatkontorer til forskningscentre og ministerier.

Vi stiller gerne op til et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår, hvilke behov din virksomhed har.

Vi dækker hele Sjælland og Fyn og vi gør det altid til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Med S og S Rengøring ApS behøver du kun én samarbejdspartner.

Institutions­rengøring

Rengøring i skoler, privatskoler, børnehaver og vuggestuer er en af vores store ekspertiser. Vi kender til vigtigheden af et rent og hygiejnisk indeklima, hvor der er mange mennesker og trafikken derfor er stor. Vi er også opmærksomme på, at hvor der er børn, er der ofte også lidt mere beskidt end, hvor der kun er voksne. Ring eller skriv en e-mail til os og lad os høre, hvad jeres udfordringer og behov er, og om hvordan vi kan hjælpe med at gøre jeres hverdag meget lettere.

Detail­handel

Der er ingen, der synes om at handle i en beskidt forretning og derfor skal de lokaler, hvor vi handler være rene og pæne. Ellers har vi typisk ikke tillid til at de varer som vi køber, er af en ordentlig kvalitet. Det handler om tillid og førstehåndsindtryk, og om at fremstå hygiejnisk og præsentabelt overfor kunderne. Og det sørger vi for at din forretning gør – hver eneste dag. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at gennemgå din forretning for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

Ad hoc opgaver

Har du haft håndværkere, holdt en stor fest eller er det bare længe siden lokalerne har fået en ordentlig hovedrengøring, så har vi ekspertisen og mandskabet til at rykke ud med meget kort varsel. Ingen opgaver er for store eller for små om det så er boldene i et legerum i IKEA.

Giv os et ring når behovet opstår – eller ring for et overslag på en opgave som du allerede ved at du får behov for at få udført i nærmeste fremtid. Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18 eller gennem nedenstående formular.