Grønne områder

Pleje og vedligeholdelse af grønne områder

På en varm sommerdag er der ikke meget der slår duften af nyslået græs eller synet af en trimmet hæk. Hos S og S Rengøring ApS tilbyder vi professionel pleje og vedligeholdelse af grønne områder, så I kan nyde vejret udendørs i kønne omgivelser.

Velholdte udendørsarealer udstråler overskud og giver et godt førstehåndsindtryk, når der kommer gæster i foreningen eller i virksomheden. Med mere end 30 år i branchen har vi bred erfaring med at varetage grønne naturområder med fokus på både mennesker og naturen selv.

Vi varetager det hele

Vi tilbyder et bredt udvalg af services, vedligeholdelse og naturpleje. Vi kan blandt andet varetage:

  • Græsslåning og trimning af kanter
  • Vanding og gødning
  • Beskæring af hække, træer og buske
  • Fjernelse og bekæmpelse af ukrudt
  • Vedligeholdelse af P-pladser, fællesarealer og lignende
  • Rensning af tagrender

30 års erfaring

Tæt kundekontakt

Skræddersyede løsninger

Professionel samarbejdspartner

Skræddersyede løsninger, tilpasset jeres hverdag

Vi tilbyder både pleje og vedligeholdelse af grønne områder som en fast del af vores ejendomsservice og som en enkeltstående ydelse. Vi ønsker at tilbyde fleksibilitet og løsninger tilpasset netop de ønsker og behov I måtte have i jeres forening, virksomhed eller institution.

Vi har stor fokus på at udføre vores arbejde, når det passer jer. Vi ved at græsslåning, hækklipning og lignende kan forårsage store støjgener. Vi tilpasser derfor vores arbejdsgange, så vi kan udføre opgaverne i foreningen, når folk er på arbejde eller i virksomheden, når medarbejderne holder fyraften.

Vi råder over alt nødvendigt materiel og værktøj til at vedligeholde jeres udendørsarealer. Kontakt os blot og fortæl om jeres behov, så lægger vi vejen forbi og besigtiger områderne, og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.